Kleuradvies

Perfecte kleur is cruciaal voor een geslaagd interieur. Wij bieden gedegen kleuradvies, volgen trends, en tonen creatieve opties met kleurwaaiers en stalen in uw huis. Twijfelt u over kleurkeuzes voor schilderwerk?

© The Art of Living – Jurrit van der Waal

Het beste kleuradvies

Een woonboerderij in eigentijdse, maar subtiele kleuren, een modern interieur in de laatste kleurtrends. Het toepassen van de juiste kleuren is een belangrijk onderdeel van onze service. De trends en ontwikkelingen op schildersvakgebied volgen we daarom op de voet.

Wij barsten van de creatieve ideeën en helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleur, trendy behang of een stoere betonstuc op de wand. Dit komen we graag bij u thuis laten zien met onze kleuren waaiers en handgeschilderde kleurstalen, zodat u kunt zien wat het met uw interieur doet.

Wilt u uw woning laten schilderen, maar u twijfelt over de kleur? Wij komen graag vrijblijvend bij uw langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere diensten

Binnenschilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart.

Buitenschilderwerk

Bescherm het houtwerk van de woning door tijdig onderhoud te plegen.

Glaswerkzaamheden

Goede beglazing houdt u warm en veilig, het hele jaar door.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel mogelijk.

Stucwerk

Onze natuurlijke en authentieke technieken verfraaien uw interieur.

Kleuradvies

Wij barsten van de creatieve ideeën en helpen u graag met de juiste style.

Offerte schilderwerken aanvragen

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Vraag hier online uw offerte aan. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.