Wandafwerking

Ontdek eindeloze mogelijkheden voor wandafwerking met De Ververij Ambachtschilders. Onze vakmensen begrijpen de impact van wandafwerking op ruimtes en adviseren op basis van uw wensen. Van behangen tot glasvlies en fotoprints, wij garanderen topkwaliteit en precisie. Kies perfectie voor uw muren.

Wandafwerking met eindeloze mogelijkheden

We zoeken de juiste combinatie van stijlen, kleuren en manieren van wandafwerking waarbij we naar de gehele ruimte kijken. Van wand tot kozijn en van plint tot plafond. Vormen van en in de ruimte, lichtinval en kleurvakken en uw wensen zijn hierin belangrijk. Wij garanderen u een wandafwerking met een prachtig resultaat. En de allerbeste kwaliteit, zoals u van ons mag verwachten.

Behangen

Behangen vergt precisie en ervaring voor een strak en naadloos resultaat. Onze vakmensen beheersen dit ambacht tot in de puntjes. Bespaar uzelf de tijd en moeite en kies voor perfectie met de behangexperts van De Ververij Ambachtschilders.

Glasvlies

Met glasvlies zijn er verschillende opties wat betreft kleurgebruik. Gaat u voor een neutrale uitstraling of juist sprekende kleuren? Waar u ook voor kiest, met De Ververij Ambachtschilders bent u verzekerd van een glad en perfect resultaat. Onze vakmensen zijn ervaren in het aanbrengen en, indien nodig, ook het verwijderen van glasvlies. Informeer naar de voordelen van deze vorm van wandafwerking!

Fotoprint

Uw dierbare herinnering op een levensgrote foto afgebeeld? Wij helpen u graag met het bekleden van een ruimte met uw foto’s. Dit kan op verschillende materialen van een foto op behang, een grote canvasfoto tot een foto op plexiglas. Vraag ons gerust voor advies of de mogelijkheden.

Waarom De Ververij Ambachtschilders?

Wanneer u ervoor kiest om door onze vakmensen uw woning te laten behangen, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. De Ververij Ambachtschilders is door de jarenlange ervaring en opgedane kennis in staat uitvoering te geven aan al uw specifieke wensen.

Voorbeelden van Behangen

Voorbeelden van Sierstucwerk

Onze merken

We werken met o.a. de volgende merken en materialen.

Bekijk ook onze andere diensten

Binnenschilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart.

Buitenschilderwerk

Bescherm het houtwerk van de woning door tijdig onderhoud te plegen.

Glaswerkzaamheden

Goede beglazing houdt u warm en veilig, het hele jaar door.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel mogelijk.

Stucwerk

Onze natuurlijke en authentieke technieken verfraaien uw interieur.

Kleuradvies

Wij barsten van de creatieve ideeën en helpen u graag met de juiste style.

Offerte schilderwerken aanvragen

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Vraag hier online uw offerte aan. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.