(Allround) schilder gezocht!

We zoeken de beste zelfstandige schilder voor ons team. Bij ons werk je in vrijheid aan uitdagende projecten in de buurt, waar jouw vakmanschap tot zijn recht komt. Ben jij onze nieuwe collega?

De Ververij zoekt nieuwe collega’s

Wie zoeken wij?

Als schilder start jij dagelijks vanuit onze werkplaats in Borculo en doe je eerst een vers bakkie koffie met je collega’s. Daarna is het tijd om op pad te gaan naar jouw schilderopdracht. Alleen, met een leerling-schilder of collega ben jij aan het werk. Je bent voornamelijk bij de particulier thuis aan het werk, maar het kan ook voorkomen dat je een bedrijfspand moet schilderen, of monumentaal pand. Wij werken buiten bij goed weer en werken binnen in de winter. Geen dag is hetzelfde!

Ben jij de schilder die we zoeken?

Ben jij een allround schilder, met al wat jaren ervaring en ben je trots op je vak?  Heb je voorkeur voor een vast en hecht team met leuke collega’s en is het leveren van kwaliteit jouw passie?  Om ons team van schilders te versterken zijn wij op zoek naar een (ervaren) schilder. Iemand die de handen uit de mouwen steekt, weet wat hard werken is en houdt van aanpakken.

Wij bieden jou

  • Dagelijks werken bij jou in de buurt;
  • Een goed salaris volgens Schilders-CAO;
  • Uitdagend werk met gevarieerde producten;
  • Veel persoonlijke én oprechte aandacht (vast contactpersoon);
  • Gereedschap en materiaal op orde;
  • Werkzekerheid het gehele jaar;
  • Liever minder dan 5 dagen werken? Dat kan!
  • Een gedreven en gezellig team met bedrijfsuitje(s) en gezellige borrel

Wil je een kijkje nemen binnen ons bedrijf of weet je nog niet zeker of De Ververij Ambachtschilders bij je past? Loop een dag of zelfs een week mee om te ervaren hoe gepassioneerd en leuk ons bedrijf daadwerkelijk is.

Is dit jouw baan?

Is deze baan op je lijf geschreven? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier. Of bel ons gerust via 0545 – 286 726 en we maken een afspraak voor een kop koffie! We ontmoeten je graag.

Samen leren tot Ambachtschilder

Echt ervaring opdoen gebeurt binnen ons erkende leerbedrijf. Wij begeleiden leerlingen bij het uitoefenen van ons vak. Ben je op zoek naar een stageplek of wil je omscholen tot schilder? Neem contact met ons op!

Wil jij ook werken bij een leuk bedrijf met veel vrijheden als schilder?

Solliciteer dan eenvoudig via dit formulier. Heb je deze ingevuld? Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Samen kijken we dan naar de beschikbare mogelijkheden!

Offerte schilderwerken aanvragen

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Vraag hier online uw offerte aan. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.