stucwerk

Bij De Ververij, experts in decoratieve muurtechnieken, transformeren we interieurs met natuurlijke pracht. Ontdek Betonstuc en Kalkstuc voor subtiel gelaagde, duurzame muren die uw ruimte echt laten schitteren. Leer meer over deze fascinerende technieken en maak uw interieur uniek.

Decoratieve muurtechnieken

Waarom kiezen voor een decoratieve muurtechniek?

De  zachte schakeringen van deze natuurlijke en authentieke technieken accentueren uw interieur, waardoor elke structuur of muur uniek is. Wil je meer dan alleen maar effen muren? Kies dan voor een van onderstaande technieken om wat meer cachet aan je muren te geven.

  • Betonstuc/ Decostuc: Kan op wanden, vloeren, pleisterwerk en bestaande betegeling. Zorgt voor een naadloze en waterbestendige beton- of tadelakt imitatie. Deze techniek is daarnaast ook bijzonder kras-en stootvast en uitstekend onderhoudbaar.
  • Kalkstuc: Stuctechniek op basis van fijne kalk. Deze techniek is uitermate duurzaam, ademend en uitstekend onderhoudbaar.

Beide toepassingen zijn er in verschillende kleuren en nuances. Wilt u weten of Decostuc/ Kalkstuc ook in uw ruimte toegepast kan worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs met verschillende (kleur) stalen en informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere diensten

Binnenschilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart.

Buitenschilderwerk

Bescherm het houtwerk van de woning door tijdig onderhoud te plegen.

Glaswerkzaamheden

Goede beglazing houdt u warm en veilig, het hele jaar door.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking is veel mogelijk.

Stucwerk

Onze natuurlijke en authentieke technieken verfraaien uw interieur.

Kleuradvies

Wij barsten van de creatieve ideeën en helpen u graag met de juiste style.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

Wij staan u graag te woord of komen bij u langs om een kijkje te nemen.