Over ons

Bij De Ververij Ambachtschilders staat kwaliteit, ervaring en flexibiliteit centraal. Ons team biedt professioneel schilderwerk, advies op maat en VCA-certificering. Neem contact op voor meer informatie.

De Ververij Ambachtschilders

Wie kiest voor De Ververij Ambachtschilders, kiest voor kwaliteit, flexibiliteit en ervaring. Dit kan gegarandeerd worden door enerzijds de korte communicatielijnen, maar vooral door onze gekwalificeerde schilders. Een klein deskundig team (onder leiding van Dennis Veenstra) met geruime ervaring in het schildersvak.

Onze werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd. U kunt rekenen op deskundig advies over kleur, toepassing en materialen, en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen. De Ververij Ambachtschilders is een VCA-gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij OnderhoudNL. Onze onderneming is gevestigd aan de Korenbree 16 te Borculo, op bedrijventerrein Overberkel.

Advies op maat

Wilt u weten wat De Ververij Ambachtschilders voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Bel voor een afspraak

Neem gerust contact op voor meer informatie en om jouw wensen te bespreken. Wij ontmoeten je graag om kennis te maken. Bel of neem contact op.

Kom werken bij De Ververij Ambachtschilders

Wij zijn op zoek naar gedreven vakschilders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en aan de slag willen bij een solide en ambitieus bedrijf. Bij ons ben je onderdeel van een hecht team en werk je veel samen. In ons team staat klanttevredenheid voorop.

Ervaringen van onze klanten

Voor kennis en vakmanschap

Één aanspreekpunt

Met ruim 25 jaar ervaring een vertrouwd gezicht in de regio en vast aanspreekpunt voor schilderen, behangen, glaszetten en meer.

Maatwerk

Elk project is maatwerk met duidelijke communicatie en offerte, professionele uitvoering en/of plaatsing en een goede opvolging.

Afspraak is afspraak

Met Achterhoekse nuchterheid en een afspraak is afspraak mentaliteit houden wij ons aan onze afspraken en planning waar u van op aan kunt.

Vast team

Met ons eigen vaste team van professionele vakschilders steeds een vertrouwd gezicht bij u thuis.

Offerte schilderwerken aanvragen

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Vraag hier online uw offerte aan. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.