Projecten

Wij zijn inzetbaar in allerlei soorten projecten. De Ververij Ambachtschilders biedt diensten aan zoals: binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, beglazing, behangen, decoratieve wandafwerking, houtrot reparaties, restauratie werkzaamheden en spuitwerk in de regio Achterhoek.

Succesverhalen van de Ververij

De Ververij Ambachtschilders bestaat uit een klein, deskundig team dat met zorgvuldigheid en precisie te werk gaat. Met vakkundig onderhoud van uw schilderwerk zullen onze vakschilders de levensduur van uw woning of bedrijfspand bevorderen.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van onder andere Boonstoppel, Sikkens, Trimetal, Wijzonol en Sigma Coatings.

Bel voor een afspraak

Neem gerust contact op voor meer informatie en om jouw wensen te bespreken. Wij ontmoeten je graag om kennis te maken. Bel of neem contact op.

Voor kennis en vakmanschap

Één aanspreekpunt

Met ruim 25 jaar ervaring een vertrouwd gezicht in de regio en vast aanspreekpunt voor schilderen, behangen, glaszetten en meer.

Maatwerk

Elk project is maatwerk met duidelijke communicatie en offerte, professionele uitvoering en/of plaatsing en een goede opvolging.

Afspraak is afspraak

Met Achterhoekse nuchterheid en een afspraak is afspraak mentaliteit houden wij ons aan onze afspraken en planning waar u van op aan kunt.

Vast team

Met ons eigen vaste team van professionele vakschilders steeds een vertrouwd gezicht bij u thuis.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

Wij staan u graag te woord of komen bij u langs om een kijkje te nemen.