Schilder

De Ververij biedt ambachtelijk vakwerk met liefde voor het vak, werkt met nieuwe materialen en decoratieve technieken en biedt persoonlijke service waarbij de klant centraal staat.

Persoonlijke service en klant centraal

De Ververij staat garant voor ambachtelijk vakwerk. Met veel liefde voor het vak werken wij dagelijks aan mooie projecten in de regio. Wij verzorgen niet alleen het traditionele schilderwerk, maar werken ook met de nieuwste materialen en decoratieve technieken. Onze aanpak is persoonlijk; de opdrachtgever staat bij ons centraal en wij werken met korte lijntjes. No-nonsense en afspraak is afspraak. Deze combinatie maakt dat wij een groeiend schildersbedrijf zijn in met name de particuliere sector.

Wat ga je doen?

Natuurlijk zoeken wij de allerbeste zelfstandige schilder die er is. Soms zetten we je in op projecten waarin je in teamverband werkt. Maar ook projecten waar je zelfstandig aan de slag gaat, zijn voor jou geen probleem. Kennis, ervaring en kwaliteit is dus zeker nodig. Daarnaast is een gezonde dosis humor en gezelligheid mooi meegenomen! Als zelfstandig schilder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse schilder- en onderhoudsprojecten.

Sollicatieformulier

Offerte schilderwerken aanvragen

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Vraag hier online uw offerte aan. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.